ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

ابراز نگرانی گوترش از حملات ارتش اشغالگر به خبرنگاران

در پی حمله «عمدی» ارتش اشغالگر به دو خبرنگار، دبیرکل سازمان ملل از تعداد زیاد شهدای خبرنگار ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 14
کد خبر: ۲۲۸۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به دو خبرنگار در غزه را محکوم کرد و گفت: «من به خاطر تعداد خبرنگارانی که در این جنگ کشته می‌شوند به شدت نگران هستم».

 

به گزارش الجزیره، طی حمله پهپادی ارتش اشغالگر به «اسماعیل ابوعمر» و «احمد مطر» هر دو به شدت مجروح شدند. گفته می‌شود این حمله سبب قطع شدن پای اسماعیل ابوعمر شده که خبرنگار الجزیره است. پزشکان همچنین می‌گویند به دلیل جراحات شدید، جان او در خطر است.

 

این دو خبرنگار در حالی هدف حمله قرار گرفتند که مشغول جمع آوری اطلاعات در خصوص وضعیت آوارگان فلسطینی در شهر رفح بودند.

 

دفتر رسانه‌ای غزه می‌گوید این پنجمین بار است که خبرنگاران الجزیره هدف حملات «عمدی» قرار می‌گیرند. شبکه الجزیره این حمله را محکوم کرده و بیان کرد: «هدف قرار دادن خبرنگاران در چارچوب ارعاب آنان صورت می‌گیرد تا از پوشش رسانه‌ای حمله نظامی به غزه جلوگیری شود».

 

از زمان آغاز جنگ غزه تاکنون حداقل ۱۲۶ کارمند رسانه‌ای جان خود را از دست داده‌اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار